Поштовани,

У тексту испод  се налази мејл Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске којим се позивају сви који су се самоиницијативно вакцинисали у Републици Србији да се јаве код надлежних домова здравља ради евиденције.

С поштовањем,
Стручна служба Фармацеутске коморе Републике Српске


Subject: OBAVJEŠTENJE U VEZI IMUNIZACIJE ZAPOSLENIH IZ REPUBLIKE SRPSKE U REPUBLICI SRBIJI, DOSTAVLJA SE
From: Dragica Vukosavljevic
Sent: srijeda, 22. septembar 2021. 11:10
To: Monika Jotanovic ; Dejan Prosic
Subject: OBAVJEŠTENJE U VEZI IMUNIZACIJE ZAPOSLENIH IZ REPUBLIKE SRPSKE U REPUBLICI SRBIJI, DOSTAVLJA SE
Importance: High

Poštovani,

 

U februaru, martu i aprilu 2021. godine Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite (u daljem tekstu: Ministarstvo) organizovalo je imunizaciju zaposlenih iz Republike Srpske protiv Sars-Cov-2 u Republici Srbiji u kojoj je učestvovala i Vaša ustanova.  Imunizacija zaposlenih iz Republike Srpske u organizaciji Ministarstva obuhvatala je ustanove zdravstvene i socijalne zaštite, komoru doktora stomatologije, farmaceutsku komoru, udruženja privatnih zdravstenih ustanova, medicinske fakultete Banja Luka i Foča, ZTC Banja Vrućica, ZUB Internacionalni dijaliza centar Banjaluka, Centar za radioterapiju „International Medical Centers“, Hemofarm, te Udruženje doktora medicine privatne prakse Republike Srpske.

Pored navedene organizacije imunizacije zaposlenih u Republici Srbiji od strane Ministarstva, priličan broj zaposlenih iz Vaših ustanova je samoinicijativno vakcinisan u Republici Srbiji.

S tim u vezi, ovom prilikom Vas obavještavamo da je potrebno u što kraćem roku uputiti sve zaposlene, a koji su vakcinisani u Republici Srbiji, da se prijave i evidentiraju kod nadležnih domova zdravlja u Republici Srpskoj.

Po završetku ove aktivnosti obavijestite Ministarstvo elektronskim putem na mail-ove: m.jotanovic@mzsz.vladars.net i d.prosic@mzsz.vladars.net .

S poštovanjem,