Поштоване колегинице и колеге,
Објављен је Конкурс за упис студената у другом уписном року на специјалистичке академске студије (САС) на Фармацеутском факултету Универзитета у Београду:
http://www.pharmacy.bg.ac.rs/aktuelnosti/vesti/6481/konkurs-za-upis-na-specijalisti%C4%8Dke-akademske-studije-%C5%A1kolska-2023-24-ii-upisni-rok/

У 1. уписном року, највеће интересовање показано је за САС Фармакотерапија у фармацеутској пракси. Овај програм траје 3 семестра и пружа кандидатима широко знање из области савремене фармакотерапије најчешћих кардиолошких, неуролошких, психијатријских, респираторних, гастроинтестиналних, инфективних, ендокриних, онколошких, очних и кожних болести. Када су ове опције од значаја, проучавају се и могућности примене биљних и дијететских лековитих производа, а у оквиру изборних предмета могуће је усавршавање из области интерпретације лабораторијских тестова у контроли терапије, дермокозметичких препарата, фармаковигиланце и регистрације лекова и фармацеутског маркетинга и менаџмента (детаљније о специјализацији
http://www.pharmacy.bg.ac.rs/files/SAS/2023/SAS%20Farmakoterapija%20u%20farmaceutskoj%20praksi%20-%20info%20materijal%202023.pdf).
Настава на специјализацији се одржава сваке друге суботе.
Обавештавамо све заинтересоване кандидате да се документа за пријаву на Конкурс подносе 3. 11. и 6. 11. 2023. године у времену од 9:30 до 13 часова.
Од значаја је напоменути да се школарина на специјализацији Фармакотерапија у фармацеутској пракси може платити у 6 (шест) рата, током 3 семестра специјализације.
За додатне информације можете се обратити путем е-поште: maja.tomic@pharmacy.bg.ac.rs