Поштоване колеге,
Фармацеутска комора Републике Српске  у сарадњи са ЈЗУ апотеком Хан Пијесак организује бодована предавања
за своје чланове из подружница Бањалука, Приједор и Добој у оквиру састанка подружница.
Прво у низу предавања биће организовано у  Бањалуци у суботу 23.11. у периоду од 11:00 до 15:00 часова, у великој сали Инспектората РС (улица Вељка Млађеновића бб, у кругу Инцела) а потом ће иста предавања бити организована у Бијељини и Вишеграду.
Важно!!!
На предавањима ће бити организован наставак четвртог круга избора за неизабране представнике Коморе са подружница Бањалука, Приједор и Добој писаним путем: сви ће добити гласачке листиће и они који нису гласали имаће прилику то да учине; а такође и они који су гласали уколико желе променити своје мишљење односно дати свој глас другим колегама. (Гласачки листићи биће именовани тако да не може доћи до дуплирања гласова.)
Више информација о изборима биће послано члановима сваке подружнице појединачно.

Присуствовање предавањима не захтјева уплату котизације.

Програм едукације под називом „Актуелни трендови у фармацији“ је у процесу акредитације и биће бодован за слушаоце са 4 или 5 бодова. Обавештење о томе биће постављено на веб-страницу Коморе и накнадно прослеђено.

Позивамо све чланове Коморе са подружница Бањалука, Добој и Приједор да дођу, без обзира јесу ли сакупили довољан број поена КЕ за ову годину; како бисмо уз дружење у пријатној атмосфери сазнали какве новости се дешавају у фармацији у свету и пронашли бољи модел за праксу у нашој земљи и окончали изборни циклус.