У недјељу, 3. децембра 2023. у хотелу „Хилс“ у Сарајеву одржана је панел дискусија у склопу симпозијума који је обиљежио завршницу IQPharm пројекта за унапређење студија фармације у БиХ.
На панел дискусији учествовали су представници институција и факултета: проф. др Наташа Бубић Пајић била је модератор а учесници су били маг. фарм. Јелена Медар Петровић из Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске, маг фарм. Наташа Милановић из Фармацеутског друштва Републике Српске; доц. др Мартин Конџа као представник Коморе магистара фармације федерације БиХ и прим. мр фарм. спец. Желимир Јањић испред Фармацеутске коморе Републике Српске.
Дискутовало се о проблемима у самом школовању фармацеута, изазовима са којима се млади фармацеути сусрећу када ступају на тржиште рада као и хармонизацији локалних законодавстава са европским.
На затварању симпозијума предсједник Јањић је у име Фармацеутске коморе Републике Српске примио захвалницу од стране декана Фарамцеутског факултета у Сарајеву за подршку коју је комора пружила пројекту од самог почетка.